Lainahöyhenet

TÄYDEN PALVELUN PUVUSTAMO

logoteksti

Vastuullisuutemme

Pukuvuokraus ja vaatteiden korjaustyö on aina ollut toimintamme perusta. Vaatetta vanhentaa eniten muoti. Pyrimme sen vuoksi löytämään valikoimiimme klassisen muodikkaita malleja ja materiaaleja, joita pystyy myös muokkaamaan asiakkaan mittoihin ja mieltymyksiin sopivaksi. Käyttämiemme kotimaisten vaatemerkkien koko tuotantoketjun vastuullisuutta on myös helpompi selvittää kuin Aasiassa valmistettujen.

Naisten iltapuvuissa suosimme vesipestäviä materiaaleja ja etsimme valikoimiimme tällä hetkellä Euroopassa valmistettuja merkkejä. Valmistamiemme aikakausipukujen materiaalit kestävät hyvin vesipesua ja niiden saumanvaroissa on huomioitu vaatteen muokkausmahdollisuus.

Valmistamme kierrätysmateriaalista lasten rooliasuja, päähineitä, kauppakasseja, reppuja, pussukoita, patalappuja, ja puvustamme kokonaisia näytelmiä kierrätetyillä vaatteilla ja kankailla. Tarpeettomaksi käyneitä vaatteita ja asusteita lahjoitamme säännöllisesti harrastajateatteritoimintaan, kouluihin ja päiväkoteihin.

Muokkaamme vaatteita muodin trendejä seuraten, vaikka housuja lahkeista kapeammaksi, miesten puvun takin hartioita naiselle istuvammaksi tai kauluspaidan sivuja kaventamalla ja hihoja lyhentämällä. Näin toimiessamme pyrimme jatkamaan vaatteen käyttöikää, mikä on kaikkein ekologisin ja vastuullisin tapa. Yhdistämme menneen maailman trendit vaatesuunnitteluun, luovuuteen ja vaatteen valmistamisen taitoon kestävällä tavalla.

Ympäristövastuun, sosiaalisen ja taloudellisen vastuun huomioiminen on meille luonnollinen tapa toimia. Kiertotaloudellinen liiketoiminta on arvopohjamme. Toiminnan pitää olla kannattavaa tekijälle ja tilaajalle, työntekijöitä ja ympäristöä enempää kuormittamatta.

Olemme käyttäneet tuulisähköä vuodesta 1992 alkaen.